Aanleg van voetbalvelden


Voetbal is wereldwijd de meest gespeelde teamsport en dat geldt zeker ook in België. Sportinfrabouw heeft als Belgische sportveldenbouwer dan ook enorm veel ervaring in de aanleg van voetbalterreinen. Er liggen in België vele honderden realisaties van ons, als u actief bent in de voetbalsport is de kans zeer groot dat u al eens op een veld van Sportinfrabouw heeft gespeeld of langs de lijn hebt gestaan.

voetbal

Wij bieden een totaalpakket op het vlak van voetbalvelden, of het nu gaat om kunstgras, natuurgras of een mengeling van beide in de vorm van hybride gras. De aanleg, renovatie en het onderhoud van uw infrastructuur zijn bij ons in goede handen.

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook kwaliteitsverhogende en kostenbesparende voorstellen doen. Voorafgaand aan de uitvoering adviseren wij u graag bij het ontwerp, de onderbouw, verschillende keuzes en ramingen.

Ook de inrichting en omgevingsaanleg van sportvelden maken deel uit van onze expertise, van de gebruikelijke doelen en dug-outs tot verlichting, hekwerken, tribunes, beregening, bestratingswerken, beplantingen en andere omgevingswerken.

Een voetbalveld van Sportinfrabouw met eigen ogen bekijken en het spelcomfort zelf beleven? Dat kan, onze realisaties vindt u hier . Er zijn altijd wel velden in de buurt, die we graag vrijblijvend met u bezoeken.

Ook staan wij met plezier tot uw beschikking om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden, onze contactgegevens en contactformulier vindt u hier.

Meer informatie vindt u op basis van het type toplaag dat u hieronder kunt kiezen.