Sportinfrabouw NV

Sportinfrabouw is een Belgische NV met hoofdvestiging in Essen en nevenvestigingen in Luik, Waregem, Buggenhout en Heist-op-den-Berg, opgericht in 1984.

Sindsdien zijn wij dankzij ons enthousiaste en deskundige team uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van aanleg, renovatie en onderhoud van alle soorten buitenterreinen voor sport en recreatie, inclusief omgevingswerken. Ons team bestaat uit circa 30 ervaren medewerkers, eigen modern specialistisch materieel en een aantal vertrouwde partnerschappen.

Referenties

Onze pagina met realisaties toont aan dat Sportinfrabouw een ervaren partner is voor uw project en geeft voldoende mogelijkheden om ons werk eens te bekijken, er kan altijd wel een bezoek bij u in de buurt geregeld worden. Verspreid in België liggen honderden voetbalvelden, atletiekpistes en andere sportterreinen die door Sportinfrabouw zijn aangelegd, daarnaast voeren wij jaarlijks specialistisch onderhoud uit op door ons aangelegde natuurgrasvelden, kunstgrasvelden en kunststof terreinen.

Over ons

Waarom onze klanten voor Sportinfrabouw kiezen 

De reden dat veel opdrachtgevers graag steeds opnieuw kiezen voor onze expertise:

  • Wij zijn een betrouwbare en gespecialiseerde aannemer met veel ervaring in de branche
  • Wij begeleiden onze klanten van A tot Z, van idee tot oplevering en beheer
  • Onze klanten kunnen hun project volledig uit handen geven en daarna zorgeloos genieten van hun nieuwe sportterrein.

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook kwaliteitsverhogende en kostenbesparende voorstellen doen. Voorafgaand aan de uitvoering kunnen wij u adviseren bij het ontwerp, verschillende keuzes en ramingen.

Certificeringen

Wij zijn in het bezit van erkenningsklasse 6 voor overheidsopdrachten en zijn al sinds 2007 gecertificeerd voor ISO-9001 en VCA**, u kunt dus vertrouwen op een goed werkend kwaliteits- en veiligheidssysteem.

Daarnaast worden onze velden gekeurd door de bevoegde instanties. Wij hebben veel voetbalterreinen gerealiseerd bij zowel lokale als eerste nationale clubs met FIFA certificering. Onze atletiekpistes zijn aangelegd volgens de IAAF normen en gehomologeerd door de VAL of LBFA. Ook voor andere takken van sport hebben we ervaring met certificering, zoals door de FIH of IRB.

Uiteraard willen wij graag in een persoonlijk gesprek met u de nodige toelichting geven. Onze contactgegevens en een contactformulier vindt u hier.

Beleidsverklaring (nl) (307KB)
Beleidsverklaring (fr) (307KB)