Aanleg van tennis en padel terreinen

Sportinfrabouw staat voor jarenlange expertise in de aanleg van alle soorten tennisterreinen. Naast de traditionele toplaag gravel leggen wij ook tennisvelden aan in kunstgras, Red Court (roodzand-kunstgras), kunststof, hard court en asfalt, eigentijdse materialen die met een minimaal onderhoud het hele jaar door bespeelbaar zijn.

tennis en padel

Door onze ervaring met alle toplagen kunnen wij de aanleg van uw terrein volledig aan uw wensen aanpassen en de voor- en nadelen van alle opties met u bespreken. Ook indoor tennisterreinen behoren tot onze expertise, met toplagen in Hard court, tapijt met granulaat en kunststof met granulaat.

Wij bieden een totaalpakket op het vlak van tennisvelden met elk type toplaag. De aanleg, renovatie en het onderhoud van uw infrastructuur zijn bij ons in goede handen.

tennis en padel

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook kwaliteitsverhogende en kostenbesparende voorstellen doen. Voorafgaand aan de uitvoering adviseren wij u graag bij het ontwerp, de onderbouw, verschillende keuzes en ramingen.

Ook de inrichting en omgevingsaanleg van sportvelden maken deel uit van onze expertise, van netpalen tot verlichting, hekwerken, tribunes, bestratingswerken, beplantingen en andere omgevingswerken.

Een tennisveld van Sportinfrabouw met eigen ogen bekijken en het spelcomfort zelf beleven? Dat kan, onze realisaties vindt u hier. Er zijn altijd wel terreinen in de buurt, die we graag vrijblijvend met u bezoeken.

Ook staan wij met plezier tot uw beschikking om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden, onze contactgegevens en contactformulier vindt u hier.

Meer informatie vindt u op basis van het type toplaag dat u hieronder kunt kiezen.