Multisportterreinen

Sportinfrabouw staat voor jarenlange expertise in de aanleg van alle soorten multisportterreinen. Deze aantrekkelijke terreinen die verschillende sporten met elkaar combineren zijn bij uitstek geschikt voor scholen, buurtsport en sportparken.

Wij hebben ervaring met alle toplagen, zoals kunststof, kunstgras of asfalt en kunnen ook complete sportarena’s leveren, zowel prefab als op maat gemaakte constructies aangepast aan uw wensen.

Wij bieden een totaalpakket op het vlak van multisportterreinen met elk type toplaag. De aanleg, renovatie en het onderhoud van uw infrastructuur zijn bij ons in goede handen.

multisport

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook kwaliteitsverhogende en kostenbesparende voorstellen doen. Voorafgaand aan de uitvoering adviseren wij u graag bij het ontwerp, de onderbouw, verschillende keuzes en ramingen.

Ook de inrichting en omgevingsaanleg van sportvelden maken deel uit van onze expertise, van doelen en dug-outs tot verlichting, hekwerken, tribunes, bestratingswerken, beplantingen en andere omgevingswerken.

Een sportveld van Sportinfrabouw met eigen ogen bekijken en het spelcomfort zelf beleven? Dat kan, onze realisaties vindt u hier. Er zijn altijd wel terreinen in de buurt, die we graag vrijblijvend met u bezoeken.

Ook staan wij met plezier tot uw beschikking om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden, onze contactgegevens en contactformulier vindt u hier.

Meer informatie vindt u op basis van het type toplaag dat u hieronder kunt kiezen.