Aanleg van korfbalvelden

Mede door de groeiende populariteit van de korfbalsport heeft Sportinfrabouw de laatste jaren een behoorlijke ervaring opgedaan in de aanleg van velden voor deze sport in België.

korfbal

Wij bieden een totaalpakket op het vlak van korfbal, of het nu gaat om kunstgras of natuurgras. De aanleg, renovatie en het onderhoud van uw infrastructuur zijn bij ons in goede handen.

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook kwaliteitsverhogende en kostenbesparende voorstellen doen. Voorafgaand aan de uitvoering adviseren wij u graag bij het ontwerp, de onderbouw, verschillende keuzes en ramingen.

Ook de inrichting en omgevingsaanleg van sportvelden maken deel uit van onze expertise, van palen met korven en dug-outs tot verlichting, hekwerken, tribunes, beregening, bestratingswerken, beplantingen en andere omgevingswerken.

Een korfbalveld van Sportinfrabouw met eigen ogen bekijken en het spelcomfort zelf beleven? Dat kan, onze realisaties vindt u hier. Er zijn altijd wel velden in de buurt, die we graag vrijblijvend met u bezoeken.

Ook staan wij met plezier tot uw beschikking om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden, onze contactgegevens en contactformulier vindt u hier.

Graag informeren wij u verder op basis van het type toplaag dat u hieronder kunt kiezen.