Aanleg van hockeyvelden

Dankzij de schitterende internationale resultaten van de Belgische nationale teams is de hockeysport de laatste jaren snel gegroeid in ons land. De nationale heren- en damesploegen boekten verschillende belangrijke zeges op internationale kampioenschappen en Olympische Spelen.

Als specialist in de aanleg van sportterreinen heeft Sportinfrabouw ruime ervaring met de aanleg van velden voor in deze sport in België.

hockey

Wij bieden een totaalpakket op het vlak van hockeyvelden, die alleen nog maar aangelegd worden in kunstgras. De aanleg, renovatie en het onderhoud van uw infrastructuur zijn in goede handen bij ons.

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook kwaliteitsverhogende en kostenbesparende voorstellen doen. Voorafgaand aan de uitvoering adviseren wij u graag bij het ontwerp, de onderbouw, verschillende keuzes en ramingen.

Ook de inrichting en omgevingsaanleg van sportvelden maken deel uit van onze expertise, van doelen en dug-outs tot verlichting, hekwerken, tribunes, beregening, bestratingswerken, beplantingen en andere omgevingswerken.

Een hockeyveld van Sportinfrabouw met eigen ogen bekijken en het spelcomfort zelf beleven? Dat kan, onze realisaties vindt u hier. Er zijn altijd wel velden in de buurt, die we graag vrijblijvend met u bezoeken.

Ook staan wij met plezier tot uw beschikking om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden, onze contactgegevens en contactformulier vindt u hier.

Graag informeren wij u verder op basis van de gewenste toplaag, die u hieronder kunt aanduiden.