Finse piste

Sportinfrabouw staat voor jarenlange expertise in de aanleg van Finse pistes. Deze natuurlijke looppaden worden vaak geïntegreerd in een sportpark.

Voor langeafstandslopers is de goede demping van een zachte Finse piste belangrijk om overbelasting, kwetsuren en slijtage van de gewrichten te voorkomen. Veel sporters komen graag op een Finse piste lopen om de genoemde voordelen en omdat deze paden meestal individueel en zonder sluitingstijden toegankelijk zijn.

Finse piste

De aanleg, renovatie en het onderhoud van uw Finse piste zijn bij ons in goede handen.

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook kwaliteitsverhogende en kostenbesparende voorstellen doen. Voorafgaand aan de uitvoering adviseren wij u graag bij het ontwerp, de onderbouw, de randafwerking, verschillende keuzes en ramingen.

Ook de inrichting en omgevingsaanleg van sportvelden maken deel uit van onze expertise, van verlichting en hekwerken tot bestratingswerken en beplantingen.

Een sportveld van Sportinfrabouw met eigen ogen bekijken en het spelcomfort zelf beleven? Dat kan, onze realisaties vindt u hier. Er zijn altijd wel terreinen in de buurt, die we graag vrijblijvend met u bezoeken.

Ook staan wij met plezier tot uw beschikking om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden, onze contactgegevens en contactformulier vindt u hier.

Meer informatie vindt u op basis van de gewenste toplaag, die u hieronder kunt aanduiden.