Aanleg van beachsport terreinen

Voor een zomerse sfeer op uw sportpark is een terrein in zand een aantrekkelijke mogelijkheid. Deze velden voor beachvolley of beachvoetbal zijn vlot te realiseren en bieden veel sportplezier.

Wij bieden een totaalpakket op het vlak van dit soort terreinen. De aanleg, renovatie en het onderhoud van uw infrastructuur zijn bij ons in goede handen. Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook kwaliteitsverhogende en kostenbesparende voorstellen doen. Voorafgaand aan de uitvoering adviseren wij u graag bij het ontwerp, de onderbouw, verschillende keuzes en ramingen.

Ook de inrichting en omgevingsaanleg van een beachsportterrein maken deel uit van onze expertise, van verlichting en hekwerken tot tribunes, bestratingswerken, beplantingen en andere omgevingswerken.

beachsport

Een terrein van Sportinfrabouw met eigen ogen bekijken? Dat kan, onze realisaties vindt u hier. Er zijn altijd wel terreinen in de buurt, die we graag vrijblijvend met u bezoeken.

Ook staan wij met plezier tot uw beschikking om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden, onze contactgegevens en contactformulier vindt u hier.

Meer informatie vindt u op basis van het type toplaag dat u hieronder kunt kiezen.