Aanleg van atletiekpistes

Sportinfrabouw staat voor jarenlange expertise in de aanleg van atletiekpistes. In de periode 2000-2020 legden wij er bijna honderd aan, waarmee wij de enige Belgische sportbouwer zijn die zo veel referenties kan voorleggen.

Als u actief bent in de atletieksport is de kans dan ook zeer groot dat u al eens op een piste van Sportinfrabouw hebt gelopen.

Wij bieden een totaalpakket op het vlak van atletiekpistes, of het nu gaat om een buitenbaan of indoor atletiekhal. De aanleg, renovatie en het onderhoud van uw infrastructuur zijn bij ons in goede handen.

atletiek

Afhankelijk van uw situatie en behoeften kunnen wij een piste aanleggen in de volgende toplagen:

  • kunststof in ter plaatse gegoten Polyurethaan, waterdoorlatend of ondoorlatend
  • kunststof in prefab matten van Mondo
  • halfverharding

Al onze gebruikte kunststoffen zijn IAAF gekeurd en onze pistes worden gehomologeerd door de Vlaamse Atletiekliga.

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook kwaliteitsverhogende en kostenbesparende voorstellen doen. Voorafgaand aan de uitvoering adviseren wij u graag bij het ontwerp, de onderbouw, verschillende keuzes en ramingen.

Ook de inrichting en omgevingsaanleg van atletiekpistes maken deel uit van onze expertise, van het middenveld en de kampplaatsen tot verlichting, hekwerken, tribunes, bestratingswerken, beplantingen en andere omgevingswerken.

Een atletiekpiste van Sportinfrabouw met eigen ogen bekijken en het spelcomfort zelf beleven? Dat kan, onze realisaties vindt u hier . Er zijn altijd wel terreinen in de buurt, die we graag vrijblijvend met u bezoeken.

Ook staan wij met plezier tot uw beschikking om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden, onze contactgegevens en contactformulier vindt u hier.

Meer informatie vindt u op basis van het type toplaag dat u hieronder kunt kiezen.