Aanleg American Football velden

Met de groeiende populariteit van sporten als American Football en Rugby heeft Sportinfrabouw de laatste jaren een behoorlijke ervaring opgedaan in de aanleg van velden voor deze sporten in België. Vooral de kunstgrasvelden voor American Football zijn soms echte kunstwerken.

Wij bieden een totaalpakket op het vlak van American Football- en Rugbyvelden, of het nu gaat om kunstgras, natuurgras of een mengeling van beide in de vorm van hybride gras. De aanleg, renovatie en het onderhoud van uw infrastructuur zijn bij ons in goede handen.

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook kwaliteitsverhogende en kostenbesparende voorstellen doen. Voorafgaand aan de uitvoering adviseren wij u graag bij het ontwerp, de onderbouw, verschillende keuzes en ramingen.

Ook de inrichting en omgevingsaanleg van sportvelden maken deel uit van onze expertise, van de gebruikelijke doelen en dug-outs tot verlichting, hekwerken, tribunes, beregening, bestratingswerken, beplantingen en andere omgevingswerken.

american football

Een sportterrein van Sportinfrabouw met eigen ogen bekijken en het spelcomfort zelf beleven? Dat kan, onze realisaties vindt u hier. Er zijn altijd wel velden in de buurt, die we graag vrijblijvend met u bezoeken.

Ook staan wij met plezier tot uw beschikking om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden, onze contactgegevens en contactformulier vindt u hier.

Graag informeren wij u verder op basis van het type toplaag dat u hieronder kunt kiezen.