Laatste werken aan kunstgrasveld KSV Wildert

29.08.2023 - De puntjes op de i in Wildert... geweldige video van de laatste werkzaamheden voor de oplevering van vorige week: vullen van de nieuwe kunstgrasmat met zand en kurk. Het nieuwe voetbalseizoen mag beginnen!

Afgelopen week werd op KSV Wildert het nieuwe kunstgrasveld afgewerkt en opgeleverd. De jongeren krijgen dit weekend de eer om het als eersten te bespelen. Dan vindt het jaarlijkse jeugdtoernooi plaats. Hieraan neemt een zeventigtal ploegen deel. Wij hebben als aannemer van deze werken met zeer veel plezier samengewerkt met deze actieve vereniging, die met veel inzet en hard werken deze realisatie mogelijk gemaakt heeft.

“Al enkele jaren dromen we van een kunstgrasveld. Op de oude en versleten terreinen werd enkel nog getraind”, vertelt Patrick Kustermans van KSV Wildert. “Zo’n veld kost 400.000 euro dat we volledig zelf moesten verzamelen. Toch hebben we de gok gewaagd. ?De hoge energieprijzen, het stijgend aantal leden en de slechte staat van de terreinen hebben ons uiteindelijk overtuigd.”  (bron GVA)

Onze opdrachtgevers bij KSV Wildert maakten deze leuke video van de laatste werkzaamheden, het invullen van de mat met zand en kurk. Onze complimenten het vele vrijwilligerswerk  en de goede samenwerking. Verder dank aan leveranciers, partners en onze geweldige medewerkers! 

archief : 2023   2022   2021   2020   2019