Waarschuwing bij storm

16.02.2022 - Wordt er storm met harde windstoten verwacht? Wij geven u enkele adviezen om schade op uw sportpark te voorkomen!

 Foto stormschade2.jpg

Als er storm en/of harde windvlagen worden verwacht adviseren wij u om voorzorgsmaatregelen te nemen op uw sportpark. Deels kunt u stormschade aan uw inrichtingsmaterialen namelijk heel goed voorkomen. De netten van de beschermkooien (bij atletiek onderdelen) dienen na gebruik altijd omlaag te worden gebracht, maar zeker nu! Bijgaande foto uit de praktijk laat zien dat ook geperforeerde netten veel wind vangen.

Verder adviseren wij u de dug-outs te controleren om te zien of er geen speling aanwezig is tussen de dug-out en de verankering. Bij verplaatsbare doelen is het raadzaam deze met spanbanden vast te zetten aan het hekwerk om kantelen te voorkomen. De up-rights van de hoge doelen van American Football en rugby indien mogelijk laten zakken. Uiteraard is een controle-ronde op losliggende materialen op het sportpark altijd een goed idee. Voor nader advies kunt u ons bereiken via info@sportinfrabouw.be, telefoonnummer 03 633 00 05, of via het contactformulier van onze website.

archief : 2022   2021   2020   2019