Tuinaanleg

Toon me uw tuin en ik zeg u wie u bent...

Velen zijn een woning als spiegel of verlengstuk van de bewoner. Maar meer nog dan architectuur en interieur bepaalt de tuin die tot het huis behoort voor de buitenwereld mee het imago.
 
Bij Sportinfrabouw hebben we dat maar al te goed begrepen. Als u ons contacteert voor een tuin, beginnen wij namelijk over u.
 
Een tuin is niet zomaar een verzameling groen, maar het uithangbord, de persoonlijke hof van Eden, het vakantiegevoel van een gezin.
 
Een tuin moet goed zitten, letterlijk en figuurlijk. Een tuin moet passen bij uw karakter, bij uw woning, uw buurt (en uw budget).
Daarom beginnen wij met onze prospecten niet over Latijnse namen, specificaties en technische details maar over sfeer, gevoel en vooral over de voorkeuren en gebruikswensen van uw gezin.
 
Uitrusten in het groen begint bij Sportinfrabouw. Of uw tuin moet contrasteren of harmoniëren, eigentijds moet ogen of strak klassiek, sobere klasse uitstraalt of frivole uitbundigheid. U kunt zowel het ontwerpen, aanleggen als onderhouden aan ons overlaten, van adembenemend tot zen. Tot waterpartij en sfeerverlichting en tuinhuis toe.