Kunstgras voor privé

De luxe van een gazon is genieten…

Dat wil zeggen dat u zich om het onderhoud zo weinig mogelijk wil bekommeren.
En dus dat u goede redenen hebt om voor een kunstgazon te opteren.
Bedrijven, organisaties, overheden en sportclubs hebben de voordelen van kunstgras al langer ontdekt. Meer en meer beginnen nu ook particulieren de overstap te zetten.
 
De troeven zijn dan ook niet gering... Kunstgras blijft winter en zomer groen, zonder gieten of sproeien, mesten, verticuteren, wieden en noem maar op. Zelfs waar het zwembadje na de zomervakantie opgeborgen wordt blijft het groen! Het is bestand tegen alle weer en ook tegen het chloor van uw zwembad. Het is milieuvriendelijk want kan zonder bemesting. Het oogt net zo fris in de schaduw als in de volle zon. Het wordt niet kapot getrapt onder de schommel van uw bengels.
 
En de mogelijkheden zijn eindeloos. Tennisveld, patio, stadstuin, dakterras... als u het zich kunt dromen, kan Sportinfrabouw het realiseren!
 
Eentje zou kunnen teleurgesteld zijn: de hond kan het graven wel vergeten!
 
Sportinfrabouw kan het hele traject voor u beheren of werkt in overleg met uw ontwerper. In beide gevallen bent u verzekerd van de kwaliteit van onze materialen en plaatsing en kunt u alvast beginnen te oefenen in relaxen, op uw gazon dat eraan komt...
 
Maar als u dat verkiest, is ook doe-het-zelf perfect mogelijk. Wat u met Sportinfrabouw doet, dat voelt goed!